Categories

Audio (45) Mental (96) ON/OFF (7) PeopleSay (8) Sound of the Day (15) Visual (47)

9/21/10

Tiesa Vs. Druska

Oi Oi mates, this post couldn't be more lithuanian than it is. So be patient you can check info below just to catch some inspirations 'bout lithuanian sites which have been uploading me with new inspirational stuff and just givin me new ideas to bla bla about.

From now on I go lithuanian. The lithuanian jungle fox chats:

taigi, visą savo pastarąjį gyvavimo laikotarpį, o gyvuoti pradėjau nuo tada, kai 'čiliake' pasigavau pirmą savo akyse "pravdos" numerį, sekiau viską, kas vyksta, kur vyksta, už ką ir kodėl. nemokama tiesa tiesiog plūdo į mano venas ir aš skelbiau savo nemokamą tiesą. dabar sedėdama ir bukėdama užjūrėj nusprendžiau nepasiduoti čiabuvių įtakai ir vis vien tęsti savo erą naršydama, mano manymu buvusio, geriausio žurnalioko pėdėefus. ir ką jūs manot, žlunga teisybės imperija (istorija kartojasi, sudie Leninai), kaip reikalas, ir skundžiasi reklamų antplūdžiu savo interpuslapiuose.pretekstas: brangu leisti nemokamą žurnalą. BITE ME. bet netikiu, kad brangu leisti pėdėefus. ir kanda skaudžiai visos 'akropoklyno' reklamos. akis ir širdį drąsko, kai turėdavę ką pasakyti senieji 'pravdos' bočiai įgrūdo vietoj savęs bulimikes ir plačiaformates nuotraukas.boom.. O buvo sakyta taip: if you can't make it good, make in 3D. dabar aš sakau: jei negalit kažko, matyt, arba senatvė, arba biurokratija. 

gaila gaila 'pravdos' visų tų banerių, kurie skatina vartyt jų atseit popierių imituojančius virtualius puslapius. nusivyliau damos ir damos.

vis dėlto, rytas už vakarą protingesnis. visą naktį graudžias ašaras liejus dėl miss'ės 'Teisybės', o po to liejus seilės ant tos pačios pagalvės, ryte radau susiraukti skatinantį portalą suru.lt . Va prašau, nieko itin.nieko labai, bet akį traukia, minčių yra. aišku nemažas pasirikimas šlamšto, bet bent jau yra pasirinkimas.o kai yra iš ko rinktis, kam rinktis prasčiausią.

kramtau. ir sūdau. gal įsimylėjus, gal tiesiog PAGALIAU.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...